Bästa TV 2020

Vi är ganska kräsen om våra TV-apparater, vilket är anledningen till att vi har tillbringat över 500 timmar att testa och granska mer än 40 uppsättningar under de senaste 12 månaderna för att hitta de bästa TV-apparater av 2019. Efter att ha testat dussintals smarta TV-apparater valde vi LG C9 OLED-TV som vår favorit overall 4K-modell. Den erbjuder den bästa kombinationen av bild och ljud, en verkligt intelligent Smart-TV-upplevelse och en avgjort snygg design.

Funderar du på att spendera mindre? Den Vizio M-serien Quantum är den bästa prisvärda 4K-TV runt, leverera en förstklassig bästa Smart-TV 2020 upplevelse och Quantum-dot förbättrad bildkvalitet för under $1 000. Om du vill spara mest pengar, kolla in TCL 5-serien Roku Smart 4K TV (43S517). Det är den bästa billiga TV, som säljer för under $400, men du måste nöja sig med en mindre skärm.

Det finns mycket mer där ute, från Premium OLED alternativ till Giant, 75-tums skärmar. Du hittar även en stor utomhus-TV på vår lista. Och om du vill veta mer om de senaste förändringarna i TV-världen, vi har nyheter, som LG OLEDs få Nvidiai G-Sync stöd och utveckla en hopfällbar TV, och de första recensionerna av de senaste modellerna, som den prisvärda LG 65-inch UM7300PUA, eller TCL: s första premie modell, TCL 8-serien QLED Roku TV. Och se till att kolla in de senaste 4K TV-erbjudandena.
Black Friday TV-erbjudanden att titta på

Om du har väntat på att köpa en TV tills priserna sjunkit, årets Black Friday erbjudanden kommer att ge några av de bästa rabatterna ännu. Vi spårar Black Friday Amazon erbjudanden, Black Friday bästa köperbjudanden, Black Friday Walmart erbjudanden, Black Friday mål erbjudanden, och försäljning från andra återförsäljare, som kommer att slåss för att erbjuda de mest aggressiva rabatter på TV stora och små. Alla de stora varumärkena kommer att se stor försäljning, inklusive LG, Samsung, TCL, Vizio och Sony.